Participa-hi

Aquest repte està obert a tothom qui en vulgui formar part, en un dia d’activitat esportiva (al nivell que desitgi), dedicada a prendre cura de la natura.

La inscripció és gratuïta. No obstant, si vols contribuir a conservar el nostre entorn natural, us animem a fer un donatiu a un dels projectes de conservació de la NATURA per on passa  la UCM a través de la campanya “Jo Sóc Donant Ambiental”.

Hem elaborat un document on es descriuen els projectes ambientals als quals aniran destinats els vostres donatius. Us animem a que hi feu un cop d’ull!

Us animem a participar-hi, a nivell individual o col·lectiu, a través de qualsevol de les següents fórmules:

Individual

Ets un boig de l’esport i/o de la natura? T’agrada passejar o simplement contemplar els paisatges que ens envolten? En aquest repte grans o petits, tothom hi té cabuda! Tothom qui vulgui participar, obrim inscripcions el diumenge 13 (Girona-Riudarenes) i el dissabte 19 (Sant Cugat-Barcelona), al ser els dies festius i d’inici i final d’aquesta gran aventura col·lectiva de gent compromesa amb l’entorn natural.

La participació és gratuïta, prèvia inscripció (a través d’aquesta web). Només es demana que cada persona signi un manifest de compromís amb la natura. I donem l’opció de fer un donativo als projectes de conservació de la natura per els que passarem durant el recorregut, a través de la Campanya “Jo Sóc Donant Ambiental”.

Tots els participants tindran un dorsal que el reconeixerà com “Ambaixadors de la Natura”.

Escoles

La teva escola està propera a un tram de la cursa?

 • Podeu acompanyar als corredors durant 1-5km en un punt de la cursa que us sigui proper

La participació és gratuïta, i només requerirà que cada escola signi un decàleg de compromís amb la natura

Rebreu un diploma d’ESCOLA NETA i COMPROMESA amb la NATURA i cada participant tindrà un dorsal/títol que el reconeixerà com “Ambaixadors de la Natura”.

Per veure les accions de neteja, consulteu l’agenda i mapa d’accions per etapa:

http://www.arc.cat/agendalcue/ucm.action

Si teniu més consultes contacteu a info@ultracleanmarathon.cat

Ja hi participen:

 • Escola Els Raiers, la Pobla de Segur
 • Escola Valldeflors, Tremp
 • INS Joan Oró, LLeida
 • Escola Segimon Comas, Sant Quirze de Besora
 • Institut del Ter, Manlleu
 • Universitat de Vic, Vic
 • Escola Sant Jordi, de l’Ametlla de Mar
 • Escola Valdelors, de Vandellòs
 • Escola Mestral, de l’Hospitalet de l’Infant
 • INS Mare de Déu de la Candelera
 • Escola Escorial de Vic
 • IES Tremp
 • Col·legi Maria Inmaculada de Tremp

Empreses

La teva empresa vol col·laborar amb el nostre ECOREPTE?

 • Opció Participant: Participar com a col·lectiu en l’activitat d’esport i neteja de la natura, organitzant-ho com una activitat de “Team Building” de RSC en l’àmbit del voluntariat mediambiental, i que els vostres treballadors acompanyin corrent a l’Albert i la Nicole durant un tram de la cursa.  Aquesta opció és gratuïta, però agraïm qualsevol tipus de donatiu, que anirà destinat als projectes de conservació de la zona; i que cada persona signi un decàleg de compromís amb la natura, com tots els corredors de l’ULTRA CLEAN MARATHON.
 • Opció de Patrocini: participeu com a Patrocinadors oficials de la cursa o d’algun dels trams
 • Opció Col·laborador: Participar donant material, productes pels avituallaments o d’obsequi pels corredors, sempre que siguin ecològics o amb els valors de sostenibilitat de la cursa

Rebreu un diploma d’EMPRESA NETA i COMPROMESA amb la NATURA i cada participant tindrà un dorsal/títol que el reconeixerà com “Ambaixadors de la Natura”.

Contacteu-nos a info@ultracleanmarathon.cat i us informarem amb més detall de les opcions de col·laboració i d’inscripció.

Associacions, entitats o altres organitzacions

Qualsevol entitat implicada amb la natura, l’esport o la societat civil en general, pot participar en una de les següents opcions.

 • Opció Participant: Participar com a col·lectiu a l’activitat d’esport i neteja de la natura, aompanyant a l’Albert i la Nicole durant un tram de la cursa.  Aquesta opció és gratuïta, però agraïm qualsevol tipus de donatiu, que anirà destinat als projectes de conservació de la zona i que cada persona signi un decàleg de compromís amb la natura, com tots els corredors de l’ULTRA CLEAN MARATHON.
 • Opció Voluntari: Col·laborar aportant voluntaris/àries a l’organització de l’ULTRA CLEAN MARATHON
 • Opció Activitat Paral·lela: Podeu organitzar alguna activitat paral·lela o complemantària a la cursa, tot conscienciant sobre la importància de tenir cura del medi ambient.

Rebreu un diploma d’ASSOCIACIÓ NETA i COMPROMESA amb la NATURA i cada participant tindrà un dorsal/títol que el reconeixerà com “Ambaixadors de la Natura”.

Contacteu-nos a info@ultracleanmarathon.cat i us informarem amb més detall de les opcions de col·laboració i d’inscripció.


Agraïm que feu un petit donatiu que anirà destinat als projectes de conservació per on passa l'Ultra Clean Marathon.
Un cop validada la inscripció, sereu redirigits a PayPal per poder fer el pagament. Gràcies!

Accepto les condicions legals

Signo el manifest de compromís amb la natura