Qui som

L’ULTRA CLEAN MARATHON  l’organitzem conjuntament la Xarxa de Custòdia del Territori , la Xarxa de Voluntariat Ambiental, i l’ Agència de Residus de Catalunya, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Obra Social “la Caixa”.

Amb l’ULTRA CLEAN MARATHON unim dos grans esdeveniments ambientals anuals com són el Let’s Clean Up Europe i la Setmana de la Natura. Aquests esdeveniments tenen com a objectiu principal conscienciar a la ciutadania sobre la importància de conservar els espais naturals i la necessitat de retirar els residus abandonats en aquests espais.

En cada marató els participants recolliran residus mentre corren per espais naturals, tot augmentant el seu compromís en la cura del medi ambient.

logo lets clean europe

Let’s Clean Up Europe és una iniciativa europea, coordinada a Catalunya per l’Agència de Residus de Catalunya, que cada any mobilitza milers de persones i associacions per retirar residus abandonats en espais naturals. Enguany es celebra l’11, 12 i 13 de maig.

logo setmana de la natura

La Setmana de la Natura és la campanya amb la qual les entitats ambientals conviden a apropar-se a la natura, i implicar-se en la seva protecció. Enguany es celebra del 26 de maig al 5 de juny.

Ambaixadors de l’ULTRA CLEAN MARATHON

L’Albert Bosch i la Nicole Ribera són els ambaixadors d’aquesta ECOCURSA. Dos eco-runners compromesos amb les bones pràctiques de l’esport i la protecció del nostre patrimoni natural!

L’aventurer Albert Bosch explica com va prendre consciència sobre la necessitat de prendre’s cura de la terra en fer el cim de l’Everest i descobrir que allà, al cim del món, l’envoltaven residus abandonats.

La corredora Nicole Ribera defensa que la seva passió per participar en curses al medi natural ha de ser sempre compatible amb la preservació de l’entorn on es realitzen les activitats.