Reglament 2018

A continuació trobareu la següent informació:

1. Requeriments i recomanacions pels participants.

2. Trams, punts de sortida i punts de neteja de cada etapa

3. Horaris i programes de les etapes

4. Dorsals

5. Concurs de residus de l’Ultra Clean Marathon

6. Contacte

 

1 . REQUERIMENTS I RECOMANACIONS PELS PARTICIPANTS

L’Ultra Clean Marathon té per objectiu ser una ecocursa. Això implica que en la seva organització s’ha treballat per minimitzar el seu impacte en el medi natural on transcorre.

A l’Ultra Clean es pot participar de 2 maneres:

  • Recorrent l’etapa, totalment o parcialment (42  km, 10 km, 5 km o 1km).
  • Ajudant a netejar els residus d’un dels punts de neteja. En cada etapa s’han organitzat diversos PUNTS DE NETEJA, en el que els corredors passaran. Us podeu apuntar a netejar en un d’aquests punts!

Hem elaborat un DOCUMENT DE REQUERIMENTS I RECOMANACIONS on trobareu el funcionament de la cursa. Us demanem que us el llegiu amb atenció, per tenir clar com funcionarà cada etapa!

Us destaquem diverses coses a tenir en compte:

– Cada participant ha d’anar identificat amb un dorsal. El dorsal us el podeu descarregar i imprimir a través del link que trobareu més avall.

– Els residus que recolliu els podreu dipositar als contenidors disponibles al final de cada etapa i en els punts de recollida intermitjos.

        – Per participar a l’etapa on us heu inscrit heu de consultar:

a) Els horaris de l’etapa, on es defineix l’hora d’inici de cada tram (hora d’inici pels que fan 42 km, hora d’inici pels que fan 10 km, etc..). Els trobareu a l’apartat 3 d’aquesta pàgina (Horaris i programes de les etapes).

       b) El punt d’inici del tram on us heu inscrit. El podeu consultar a través del mapa que es facilita a l’apartat 2 d’aquesta pàgina. Com veureu és un mapa on s’hi han ubicat els diferents punts d’inici.

c) El recorregut del tram al que us heu inscrit. Donat que pel seguiment de cada tram no hi haurà cap tipus de senyalització física del recorregut, us recomanem que us descarregueu l’arxiu amb el recorregut i el consulteu a través del mòbil o rellotge. Trobareu els arxius per descarregar-vos (en format .gpx) a la següent secció.

 

2. TRAMS, PUNTS DE SORTIDA, PUNTS DE NETEJA DE CADA ETAPA 

– No hi haurà cap tipus de senyalització física del recorregut. Cada participant pot descarregar-se el recorregut al seu mòbil o rellotge per fer-ne el seguiment. Trobareu els recorreguts a seguir en el següent mapa (Instamaps). A continuació del mapa també trobareu els recorreguts (tracks) de cada etapa que us podeu descarregar.

                        

A continuació trobareu els recorreguts (tracks) descarregables de cada etapa (en format .GPX) que podeu consultar a través d’un GPS. També us facilitem un document amb les instruccions sobre com descarregar i obrir aquests recorreguts al vostre mòbil:

Instruccions per descarregar els recorreguts al mòbil.

 

3. HORARIS I PROGRAMES DE LES ETAPES

A continuació us facilitem els cartells de cada etapa, on hi consten els horaris de sortida dels trams, els punts d’avituallament i els punts de neteja.

Programa etapa 1 (Sant Feliu de Guíxols > Girona)

Programa específic activitats fi d’etapa de Girona

Programa etapa 2 (Ripoll > Vic)

Programa etapa 3 (Gerri de la Sal > Tremp)

Programa etapa 4 (Alfés > Lleida)

Programa etapa 5 (Montserrat)

Programa etapa 6 (Delta de l’Ebre > L’Ametlla de Mar)

Programa etapa 7 (Sant Cugat > Platja de Somorrostro, Barcelona)

                Programa específic activitats fi d’etapa de Barcelona

 

4. DORSALS

Cada participant s’ha de personalitzar i imprimir el seu propi dorsal (afegir el nom i cognoms del participant al cartell, el nº de quilòmetres que recorreran i després imprimir). Els dorsals els trobareu a continuació:

Dorsal etapa 1 (Sant Feliu de Guíxols > Girona)

Dorsal etapa 2 (Ripoll > Vic)

Dorsal etapa 3 (Gerri de la Sal > Tremp)

Dorsal etapa 4 (Alfés > Lleida)

Dorsal etapa 5 (Montserrat)

Dorsal etapa 6 (Delta de l’Ebre > L’Ametlla de Mar)

Dorsal etapa 7 (Sant Cugat > Platja de Somorrostro, Barcelona)

Us recomanem que protegiu el dorsal amb alguna funda i us l’enganxeu a la samarreta amb agulles imperdibles o bé amb alguna cinta doble.

 

 

5. CONCURS DE RESIDUS DE L’ULTRA CLEAN MARATHON

Durant cada etapa s’organitzarà un concurs segons els residus recollits. Al final de l’etapa es donaran els següents premis:

– Premi a qui ha recollit el residu més freqüent

– Premi a qui ha recollit el residu més perillós per la natura

– Premi a qui ha recollit el residu més curiós

Cada premiat rebrà: una bossa feta a partir de fibres de bosses recollides al fons del mar (gentilesa de Santanderina Group), un pack de buff per a cap i coll (gentilesa de Buff) i una ampolla de vi ecològic (gentilesa de Albet i Noia).

 

6. CONTACTE

Per a més informació podeu contactar-nos a info@ultracleanmarathon.cat

Per a urgències d’última hora podeu contactar-nos via WhatsApp al: 605.56.11.37