Accions de neteja d’acompanyament a la UCM

19/03/2021

Si vols organitzar una jornada de neteja de residus e Dia Mundial del Medi Ambient al pas de la Ultra Clean Marathon,  inscriu-la ara al formulari del #LetsCleanUpEurope #LetsCleanUpCAT.

Com ja sabeu, l’itinerari va del Vallès a les platges de Barcelona passant per la serra de Collserola i el riu Besòs. Travessa els municipis de Terrassa, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Montcada, Santa Coloma de Gramanet, Sant Adrià del Besòs i Barcelona

Escriu-nos a info@ultracleanmarathon.cat per a detalls sobre les localitzacions de la cursa més adequades a organitzar una acció de retirada de residus abandonats!

Per reduir l’abandonament de residus a la natura i donar visibilitat al problema, la Setmana Europea per a la Reducció de Residus (EWWR) promou cada any un Dia Europeu de Neteja, per conscienciar contra el littering (l’abandonament de residus a la natura), anomenat Let’s Clean Up Europe. Enguany se celebra del 7 al 9 de maig.

Des del seu origen, la Ultra Clean Marathon ha volgut unir l’esperit del Let’s Clean Up amb el de la Setmana de la Natura, i per això està vinculada a les dues campanyes.

Enguany la cursa se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, darrer dia de la Setmana de la Natura. Les accions paral·leles a la cursa cal inscriure-les abans del 15 d’abril al formulari de Let’s Clean Up, des d’on rebreu els materials i us convocaran a una sessió formativa al maig per la caracterització dels residus amb el protocol Marnoba.

Inscripcions : https://bit.ly/3caJIk4Compartir: