El 28 d’abril parlem de plogging i de natura

16/04/2021

Benvolguda comunitat UCM, el 28 d’abril ens tornem a trobar!

Serà una sessió molt especial, en la que parlarem de PLOGGING! sí! És la modalitat esportiva que ens defineix, una innovació que representa molt bé el doble esperit esportista i ambiental.

Amb nosaltres estaran Plogging RRevolution, el moviment que s’està estenent des de terres alacantines, i Petjada Verda, que ha esdevingut un símbol a Catalunya de les persones que surten a la natura a deixar la seva petjada positiva.

Persones gràcies a les quals, tots plegats, hem assolit el repte del Catalunya Clean Up Challenge! Més de 100.000 residus retirats de la natura a Catalunya! I seguim! 

Molts de vosaltres ja heu creat els vostres equips i esteu ara planificant la vostra estratègia: repassarem junts maneres amb les que poder recollir fons per a la inscripció.

I, finalment, coneixerem 6 entitats més que dia a dia es trenquen les banyes per la conservació de la natura a casa nostra: Submon al mar, Trenca a les Terres de Lleida, el Grup Natura Freixe a la Ribera d’Ebre, el Gepec a Tarragona, la Fundació Emys a La Selva  i la Soccatherp que protegeix amfibis i rèptils, el grup de fauna més amenaçat, per tot Catalunya.

La primavera avança i la cursa s’apropa, no faltis a la trobada de la Comunitat UCM: dimecres 28 a les 18 h, via zoom.

Inscripcions en aquest enllaç

Compartir: