Tria la teva causa i inscriu-te!

L’Ultra Clean Matahon vol implicar tota la ciutadania en la defensa del bé comú, la natura, i per això demana explícitament el suport econòmic i físic a les entitats ambientals que, des d’una posició molt humil i desconeguda, fa anys treballen pel medi ambient.

La inscripció a la cursa és gratuïta. No obstant, per participar cal realitzar un donatiu mínim de 600€, que anirà destinat íntegrament a la causa ambiental que escolliu.

Per inscriure el vostre equip heu de fer 3 passos:

  • PAS 1 – Inscriu el teu equip i escolliu la causa per la qual correreu. Podeu canviar la causa escollida fins el moment de realitzar el donatiu.
  • PAS 2 – Realitzeu el donatiu per la causa triada. Data límit per fer el donatiu: 28 de maig (nova data).
  • PAS 3 – Registreu els corredors del teu equip. Podeu registrar els corredors com a molt tard el 2 de juny (nova data).

A continuació trobareu un buscador amb el llistat de causes per les quals podeu córrer. N’heu d’escollir una. Podeu buscar la vostra causa segons l’àmbit en el qual treballa i/o segons la comarca on s’ubica.

Podeu obtenir informació detallada de cada causa consultant l’enllaç “Més informació de la causa”. Us portarà a la web “Jo sóc donant ambiental“, on es recullen totes les causes per les quals podreu córrer. Alternativament podeu consultar el dossier de causes ambientals per les quals córrer.

Compartir: