Traçat i punts d’avituallament

La cursa té un recorregut total de 60 km. S’iniciarà a Terrassa i passa per Sant Cugat, el Parc Natural de Collserola, cap al riu Besòs i les platges de Barcelona. La cursa finalitzarà al Parc de la Barceloneta de Barcelona.

IMPORTANT: la cursa començarà a les 8 del matí (i no a les 7, com en l’edició anterior). Els Temps de pas (veure més avall d’aquesta pàgina) ja estan calculats sortint a les 8 de Terrassa.

INFORMACIÓ ACTUALITZADA AMB EL RECORREGUT PER L’EDICIÓ 2022

A continuació us informem sobre:

  • Recorregut i punts d’incorporació/avituallament
  • Temps de pas a cada punt i desnivell

RECORREGUT

A continuació us passem diversos enllaços per consultar el recorregut de la cursa i la ubicació exacte dels punts d’incorporació / avituallament:

També us facilitem l’ubicació dels punts d’avituallament/relleu en un google maps, per a que us sigui més fàcil localitzar-los a través del vostre telèfon mòbil:

A continuació us descrivim el detall dels 6 trams que formen el recorregut total. Podeu consultar cada tram al wikilok, de forma individual:

Tram 1 (0 – 13 km). Terrassa ( CP Sant Cristobal )– Rubí (Turó de Can Rosell)

Tram 2 (13 – 23 km). Rubí – Sant Cugat (Parc de la Pollancreda)

Tram 3 (23 – 30 km). Sant Cugat – Parc de Collserola (Can Ribes)

Tram 4 (30 – 46 km). Parc de Collserola – Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova

Tram 5 (46 – 51 km). Casa de la Trinitat Nova- Riu Besòs (Parc de Can Zam)

Tram 6 (51 – 64 km). Rius Besòs (Parc de Can Zam) – parc de la Barceloneta (Barcelona)

Tal i com estableix el reglament, al final de cada tram s’ubica un punt d’avituallament, en el que es podrà realitzar la incorporació / canvi de corredors (en cas de córrer la modalitat de relleus). Des de l’organització s’han seleccionat punts en els quals existeix transport públic proper, per facilitar la logística dels equips.

A tenir en compte: la organització NO posarà a disposició dels equips sistemes de transport per tornar a el punt d’inici un cop finalitzada la cursa. És responsabilitat de cada equip.

Recorregut de l’UCM, marcat en taronja.

TEMPS DE PAS

A continuació trobareu els temps de pas estimats dels equips als diferents punts d’avituallament. Estan calculats per a corredors que corrin a un ritme de 8min/km, excepte el tram de Collserola, que s’ha calculat a 9min/km (tram de pujada). En aquests temps també s’hi ha inclòs el temps destinat a fer ploggin.

Aquests temps, juntament amb el geolocalitzador del dia de la cursa, us poden ajudar a calcular a quina hora heu d’estar apunt per fer el relleu del vostre equip. No obstant, l’hora del pas de l’equip per cada punt dependrà de la condició física dels corredors.

Compartir: