Festa a l’arribada

A l’edició d’enguany l’arribada dels corredors es realitzarà al parc de la Barceloneta. En aquest espai durant tot el dia s’hi celebrarà la Festa Mou-te pel Clima! Una festa organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, on l’arribada dels corredors de la cursa també hi tindran protagonisme.

Mou-te pel Clima… aprèn, dina, juga, reflexiona, crea, implica’t, comparteix i suma esforços amb la gent que es mou per fer front al canvi climàtic i aconseguir una Barcelona per viure bé, sense fer malbé.

La jornada Mou-te pel clima és un esdeveniment ciutadà impulsat des de l’Oficina de Canvi Climàtic i Sostenibilitat i concretament des del Departament de programes i equipaments per al canvi climàtic i la sostenibilitat.

Per fer front a l’emergència climàtica cal la implicació de tothom, hi ha persones i entitats que ja estan fent moltes coses i és important visibilitzar com la ciutadania s’hi pot implicar.

Per això el proper dissabte 11 de juny al Parc de la Barceloneta s’ofereixen un munt d’activitats de les 11 del matí a les 8 del vespre per tal de moure’ns junts i passar a l’acció per fer front a l’emergència climàtica i promoure: més salut i benestar, l’estalvi i generació d’energia, la transformació del model urbà i de mobilitat, un canvi del model econòmic i de consum i la cultura climàtica i de sostenibilitat.

Reflexiona amb conferència de la Kate Raworth, impulsora de l’”Economia Dònut”, fes-te una idea de la quantitat de residus que es poden recollir un matí a les platges i dona la benvinguda als corredors de l’”Ultra Clean Marathon”, tasta el sorprenent dinar que es prepararà amb aliments rescatats, descobreix les entitats que estan treballant per aconseguir una ciutat més sostenible i participa dels jocs i tallers que s’ofereixen per a totes les edats.

Pots consultar el detall de totes les activitats a la web de l’Ajuntament de Barcelona.

Compartir: