Dorsal verd

Tens ganes de fer un donatiu a una de les causes ambientals a les quals dóna suport l’Ultra Clean Marathon, però córrer no està fet per tu??

Tenim la solució: inscriu-te com a Dorsal verd!

Què és el Dorsal verd?

És la inscripció pensada per a aquelles persones que volen fer un donatiu a una de les causes ambientals que formen part de l’UCM però no volen córrer.

Com tramito el Dorsal verd?

El procediment és exactament el mateix que si féssis la inscripció com un equip que corre: realitzes el Pas 1 (on selecciones la causa per la qual correràs). Veuràs que al final del Pas 1 hi ha la opció Comentaris. Has d’indicar en aquest punt que es tracta d’un dorsal verd (i, per tant, no tens la intenció de córrer).

Després realitzes el Pas 2 (on es fa el pagament a través de PayPal). Donat que no correràs, no cal realitzar el Pas 3 (on es detalla la informació de cada corredor).

On puc trobar el llistat de causes a les quals puc destinar el meu donatiu?

Al Pas 1 hi ha el llistat de causes a les quals podeu donar suport. Per facilitar-ne més informació, podeu buscar les causes segons l’àmbit pel qual treballen o en funció de la seva ubicació (comarca). A més, també hem elaborat un document explicatiu amb resums de totes les causes i les entitats ambientals que les promouen.

Podré desgravar-me fiscalment el donatiu realitzat?

Sí, tant si fas el pagament del donatiu a títol individual o bé com a empresa us podreu beneficiar de la desgravació fiscal corresponent.

Quin és l’import mínim de donatiu a realitzar?

L’import mínim del donatiu serà de 600€ (el mateix mínim que els equips).

Serà visible el meu donatiu?

Dies previs a la cursa comunicarem el llistat de causes que han rebut un donatiu. Distingirem entre les causes que han rebut el donatiu a través de la participació d’un equip i les causes que han rebut el donatiu a través del Dorsal verd. En qualsevol cas, mantindrem l’anonimat de les vostres dades personals.

Compartir: