Ada Parellada i Núria Burgada “correcolliran” en l’Ultra Clean Marathon 2023

11/03/2023

La cuinera Ada Parellada, sempre implicada en projectes de sostenibilitat relacionats amb l’alimentació, correrà el segon tram de la UCM23, entre Manlleu i Tavèrnoles, com a integrant de l’equip d’ambaixadors UCM Urbaser, patrocinador principal de l’esdeveniment. Ho farà acompanyada de Joan Morales, director de la revista “Descobrir Catalunya” i de l’ecoaventurer Albert Bosch. 

D’altra banda, Núria Burgada, coordinadora del projecte educatiu de la Fundació Kilian Jornet i mare del popular corredor i esquiador, encapçalarà l’equip que presentarà l’entitat, que està fent un sorteig a les xarxes socials per designar la resta d’ecorunnersKilian Jornet ja va promoure amb un altre vídeo a Facebook la participació a la cursa en l’edició de 2019.

El mateix han fet aquest any la davantera del FC Barcelona nascuda a Borgonyà, Bruna Vilamala, i la popular sommelier i comunicadora, Meritxell Falgueras. Ambdues insten a correcollir per la natura en els seus respectius perfils d’Instagram.

Ara mateix, s’han inscrit en l’edició d’aquest any diversos equips que repetiran l’experiència:

Consciència pel planeta,  Gili Trail ,  L’Energia del Pirineu (Peusa),  MCI Runner Club, Salomon Spain, Consorci del Besòs, Escoles Vedruna i Urbaser, patrocinador de l’esdeveniment. Debutaran aquest any  #AccionaTEAM, Alier, Tradebe, Club Tennis Sabadell, Set de córrer, Custòdia Platges, Salle Girona i la Fundació Killian Jornet.

Us esperem a tots dissabte 18 de març per passar un gran dia d’esport i natura!

Compartir: