Tria la teva causa i inscriu-te!

L’Ultra Clean Matahon vol implicar tota la ciutadania en la defensa del bé comú, la natura, i per això demana explícitament el suport econòmic i físic a les entitats ambientals que, des d’una posició molt humil i desconeguda, fa anys treballen pel medi ambient.

La inscripció a la cursa és gratuïta. No obstant, per participar cal realitzar un donatiu mínim de 300€ pels participants a la cursa curta o de 600€ pels participants de la cursa llarga, que anirà destinat íntegrament a la causa ambiental que escolliu.

Per inscriure el vostre equip heu de fer 3 passos:

  • PAS 1 – Inscriu el teu equip i escolliu la causa per la qual correreu. Podeu canviar la causa escollida fins el moment de realitzar el donatiu. Encara que la data límit per registrar l’equip és la mateixa que la data per realitzar el donatiu (pendent de definir), recomanem inscriure el vostre equip abans, i així podem planificar millor l’esdeveniment i començar a fer difusió de la participació del vostre equip. NOVA DATA LÍMIT: 8 de març.
  • PAS 2 – Realitzeu el donatiu per la causa triada. NOVA DATA LÍMIT: 8 de març.
  • PAS 3 – Registreu els corredors del teu equip

A continuació trobareu un buscador amb el llistat de causes per les quals podeu córrer. N’heu d’escollir una. Podeu buscar la vostra causa segons l’àmbit en el qual treballa i/o segons la comarca on s’ubica.

Podeu obtenir informació detallada de cada causa consultant l’enllaç “Més informació de la causa”. Us portarà a la web “Jo sóc donant ambiental“, on es recullen totes les causes per les quals podreu córrer. Alternativament podeu consultar el dossier de causes ambientals per les quals córrer.

Compartir: