Traçat i punts d’avituallament

L’edició 2023 de l’Ultra Clean Marathon persenta 2 novetats importants:

  • Enguany la ruta és a Osona, amb inici i final de cursa a Vic.
  • Els equips poden escollir quin circuit volen fer: circuit curt de 36 km i circuit llarg de 61 km.

Els equips que realitzin el circuit curt podran estar formats per un màxim de 6 persones. Els equips que realitzin el circuit llarg podran estar formats per un màxim de 12 persones.

A continuació us informem sobre:

  • Recorregut i punts d’incorporació/avituallament
  • Trams, temps de pas a cada punt i desnivell

RECORREGUT

A continuació trobareu el traçat dels 2 circuits i la ubicació dels punts d’avituallament (consultar el circuit a google maps):

Com veureu, al google maps es facilita la ubicació exacte de cada punt d’avituallament. En tots els punts s’hi pot arribar fàcilment amb cotxe.

Circuit curt (verd) 36 km (400 m de desnivell) : Vic – Manlleu – Roda de Ter – Tavèrnoles – Folgueroles – Sant Julià de Vilatorta – Calldetenes – Vic.

Circuit llarg (groc) 60 km (1.450 m de desnivell) : Vic – Manlleu – Roda de Ter – Tavèrnoles – Parador de Sau – Vilanova de Sau – Sant Julià de Vilatorta – Calldetenes – Vic

També podeu consultar els circuits al Koomot: Circuit curt / Circuit llarg

L’aplicació especifica el perfil, desnivells i tipus de camins.

Al final de cada tram s’ubica un punt d’avituallament, en el que es podrà realitzar la incorporació / canvi de corredors (en cas de córrer la modalitat de relleus).

TRAM DE SILENCI: és un tram on demanem que els corredors estigueu en silenci ja que en aquesta zona s’hi troben rapinyaires nidificant. Per a més informació consulteu l’apartat de Preguntes Freqüents.

A tenir en compte: la organització NO posarà a disposició dels equips sistemes de transport per tornar a el punt d’inici un cop finalitzada la cursa. És responsabilitat de cada equip.

TRAMS, TEMPS DE PAS I DESNIVELL

A continuació trobareu els temps de pas estimats dels equips als diferents punts d’avituallament.

Punts d’avituallament/relleu circuit curt: Manlleu, Tavèrnoles, Sant Julià de Vilatorta, Vic.

Punts d’avituallament/relleu circuit llarg: Manlleu, Tavèrnoles, Parador de Sau, Vilanova de Sau, Sant Julià de Vilatorta, Vic.

Aquests temps, juntament amb el geolocalitzador que donarem a cada equip el dia de la cursa, us poden ajudar a calcular a quina hora heu d’estar apunt per fer el relleu del vostre equip. No obstant, l’hora del pas de l’equip per cada punt dependrà de la condició física dels corredors.

IMPORTANT. Finalment TOTS ELS EQUIPS INICIARAN LA CURSA A LES 07:30h, tant si realitzen el circuit llarg com el curt. Sortiran tots conjuntament des de l’arc de sortida instal·lat davant l’esplanada del teatre Atlàntida de Vic.

TEMPS DE PAS CIRCUIT CURT

TEMPS DE PAS CIRCUIT LLARG

Compartir: