Traçat i punts d’avituallament

La novetat d’enguany és que els equips que participin al circuit curt (36 km), poden fer la cursa en la modalitat de córrer o en la modalitat caminar. Pel circuit llarg (60 km) únicament es pot fer corrent.

Els equips que realitzin el circuit curt podran estar formats per un màxim de 6 persones. Els equips que realitzin el circuit llarg podran estar formats per un màxim de 12 persones.

A continuació us informem sobre:

  1. Recorregut
  2. Com seguir el recorregut si no està marcat amb cintes?
  3. Punts de relleu/d’avituallament
  4. Trams, temps de pas a cada punt i desnivell

1. RECORREGUT

A continuació trobareu el traçat dels 2 circuits i la ubicació dels punts d’avituallament (consultar el circuit a google maps).

Com veureu, al google maps es facilita la ubicació exacte de cada punt d’avituallament. En tots els punts s’hi pot arribar fàcilment amb cotxe.

Circuit curt (verd) 36 km (400 m de desnivell) : Vic – Manlleu – Roda de Ter – Tavèrnoles – Folgueroles – Sant Julià de Vilatorta – Calldetenes – Vic.

Circuit llarg (groc) 60 km (1.450 m de desnivell) : Vic – Manlleu – Roda de Ter – Tavèrnoles – Parador de Sau – Vilanova de Sau – Sant Julià de Vilatorta – Calldetenes – Vic

2. COM SEGUIR EL RECORREGUT SI NO ESTÀ MARCAT AMB CINTES?

El recorregut de la cursa NO està marcat amb cintes. Per saber quin camí heu de fer, teniu 2 opcions

1 – Us podeu descarregar el recorregut en format GPX i el pugeu al vostre rellotge que tingui GPS: descarregar GPX pel circuit curt / descarregar GPX pel circuit llarg.

2 – Alternativament també podeu seguir el recorregut a través de l’aplicació de Wikiloc, ja que enguany comptem amb aquesta aplicació com a Official Mapping de la cursa! Per fer-ho cal que us descarregueu l’aplicació al vostre telèfon mòbil. En tot moment podreu seguir el recorregut de forma gratuïta!

Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc

3. ELS PUNTS D’AVITUALLAMENT/ DE RELLEU

Al final de cada tram s’ubica un punt d’avituallament, en el que es podrà realitzar la incorporació / canvi de corredors (en cas de córrer la modalitat de relleus). Quan arribeu al punt d’avituallament el primer que haureu de fer és pesar i classificar els residus que heu recollit (buidar la bossa). Diverses persones de l’organització us ajudaran i prendran nota del pes total que heu recollit, per tenir-lo en compte a la classificació final.

Un cop pesats i classificats els residus, podeu passar el relleu a altres persones del vostre equip o bé continuar participant a la cursa, tot fent el següent tram.

4 punts d’avituallament/relleu al circuit curt: Manlleu, Tavèrnoles, Sant Julià de Vilatorta, Vic.

6 Punts d’avituallament/relleu al circuit llarg: Manlleu, Tavèrnoles, Parador de Sau, Vilanova de Sau, Sant Julià de Vilatorta, Vic.

TRAM DE SILENCI (circuit llarg): és un tram on demanem que els corredors estigueu en silenci quan hi passeu ja que en aquesta zona s’hi troben rapinyaires nidificant. Per a més informació consulteu l’apartat de Preguntes Freqüents.

A tenir en compte: l’organització NO posarà a disposició dels equips sistemes de transport per tornar a el punt d’inici un cop finalitzada la cursa ni en els punts d’avituallament. És responsabilitat de cada equip.

4. TRAMS, TEMPS DE PAS I DESNIVELL

A continuació trobareu els temps de pas estimats dels equips als diferents punts d’avituallament.

Aquests temps, juntament amb el geolocalitzador que donarem a cada equip el dia de la cursa, us poden ajudar a calcular a quina hora heu d’estar apunt per fer el relleu del vostre equip. No obstant, l’hora del pas de l’equip per cada punt dependrà de la condició física dels participants.

IMPORTANT: TOTS ELS EQUIPS INICIAREU LA CURSA A LES 07:30h, tant si realitzeu el circuit curt com el llarg. 

TEMPS DE PAS CIRCUIT CURT, modalitat caminant, modalitat córrer

TEMPS DE PAS CIRCUIT LLARG

Compartir: