Qui som

L’ULTRA CLEAN MARATHON  l’organitzem conjuntament la Xarxa per a la Conservació de la Natura i l’Agència de Residus de Catalunya, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Durant la cursa els participants recolliran residus mentre corren per espais naturals, tot augmentant el seu compromís en la cura del medi ambient.

Amb l’ULTRA CLEAN MARATHON unim dos grans esdeveniments ambientals anuals com són el Let’s Clean Up Europe i la Setmana de la Natura. Aquests esdeveniments tenen com a objectiu principal conscienciar a la ciutadania sobre la importància de conservar els espais naturals i la necessitat de retirar els residus abandonats en aquests espais.

logo lets clean europe

Let’s Clean Up Europe és una iniciativa europea, coordinada a Catalunya per l’Agència de Residus de Catalunya, que cada any mobilitza milers de persones i associacions per retirar residus abandonats en espais naturals. Enguany es celebra del 7 al 9 de maig.

logo setmana de la natura

La Setmana de la Natura és la campanya amb la qual les entitats ambientals conviden a apropar-se a la natura, i implicar-se en la seva protecció. Enguany es celebra del 24 de maig al 5 de juny.

Ambaixadors de l’ULTRA CLEAN MARATHON

L’Albert Bosch i la Nicole Ribera són els ambaixadors d’aquesta ECOCURSA. Dos eco-runners compromesos amb les bones pràctiques de l’esport i la protecció del nostre patrimoni natural!

L’aventurer Albert Bosch va prendre plena consciencia al cim de l’Everest de la necessitat de responsabilitzar-nos al màxim en la cura de la terra. Va decidir que tant els seus hàbits diaris com les seves activitats esportives o aventureres estarien sempre compromeses amb un impacte positiu amb l’entorn natural.

La corredora Erika Nuñez és una amant de la natura i del Ioga, i ha anat vinculant sempre aquests tres factors clau, tant participant en esdeveniments esportius amb un enfocament social o ambiental, com promovent un estil de vida més conscient, equilibrat i positiu pel benestar físic i la relació amb els demés i l’entorn que ens envolta

Compartir: