Qui som

L’ULTRA CLEAN MARATHON  l’organitzem conjuntament la Xarxa per a la Conservació de la Natura, i l’Agència de Residus de Catalunya amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya .

Durant la cursa els participants recolliran residus mentre corren per espais naturals, tot augmentant el seu compromís en la cura del medi ambient.

Amb l’ULTRA CLEAN MARATHON unim dos grans esdeveniments ambientals anuals com són el Let’s Clean Up Europe i la Setmana de la Natura. Aquests esdeveniments tenen com a objectiu principal conscienciar a la ciutadania sobre la importància de conservar els espais naturals i la necessitat de retirar els residus abandonats en aquests espais.

logo lets clean europe

Let’s Clean Up Europe és una iniciativa europea, coordinada a Catalunya per l’Agència de Residus de Catalunya, que cada any mobilitza milers de persones i associacions per retirar residus abandonats en espais naturals.

logo setmana de la natura

La Setmana de la Natura és la campanya amb la qual les entitats ambientals conviden a apropar-se a la natura, i implicar-se en la seva protecció. El 2024 es celebrarà del 22 de maig al 5 de juny.

Ambaixador de l’ULTRA CLEAN MARATHON

L’Albert Bosch és l’ambaixador d’aquesta ECOCURSA. Un eco-runner compromès amb les bones pràctiques de l’esport i la protecció del nostre patrimoni natural!

L’aventurer Albert Bosch va prendre plena consciencia al cim de l’Everest de la necessitat de responsabilitzar-nos al màxim en la cura de la terra. Va decidir que tant els seus hàbits diaris com les seves activitats esportives o aventureres estarien sempre compromeses amb un impacte positiu amb l’entorn natural.

Compartir: