Una cursa solidària

L’Ultra Clean Marathon no és una cursa qualsevol, ja que recull donatius per destinar-los a causes ambientals de Catalunya.

Per participar cada equip ha de realitzar un donatiu mínim de 300 € (en cas de realitzar el circuit curt) o de 600€ (en cas de realitzar el circuit llarg), que anirà destinat íntegrament a la causa ambiental que esculli.

A Catalunya hi ha diverses entitats ambientals que treballen per a la millora de la natura: protegeixen una determinada espècie de flora o fauna, conserven un espai determinat pel seu elevat interès ecològic o restauren espais que han estat degradats.

A la web Donant Ambiental podeu consultar totes les causes a les quals podeu destinar el vostre donatiu (n’hi ha més de 50!). Amb el buscador podreu filtrar les causes segons els hàbitats (hàbitats terrestres, hàbitats aquàtics, hàbitats marins i litorals, fauna) o segons la comarca a la quals s’ubiquen.

També podeu consultar les causes al dossier de causes (arxiu PDF).

PER QUINA CAUSA CORREREU?

La web Donant Ambiental és un portal de donacions promogut per la Xarxa per a la Conservació de la Natura, entitat co-organitzadora de l’UCM.

Compartir: