PAS 2. Realitza el donatiu

És imprescindible realitzar el donatiu mínim (300€ o 600€) per participar a la cursa. En cas de no realitzar el donatiu, no es podrà participar a la cursa.

El pagament del donatiu es podrà fer a títol individual o bé com a empresa. En ambdós casos, us podreu beneficiar de la desgravació fiscal corresponent.


Un cop hagueu omplert la informació que us demanem a continuació i hagueu clicat el botó ENVIAR, s’obrirà una nova pantalla on podreu escollir quin sistema de pagament voleu fer servir:

1 – Fer una transferència bancària al número de compte de la Xarxa per a la Conservació de la Natura. En cas d’escollir aquesta opció se us obrirà una pàgina nova amb el número de compte bancari al qual podeu fer la transferència bancària

2 – Via Paypal. En cas d’escollir aquesta 2a opció el formulari us redirigirà cap a la plataforma de pagament PayPal, a través de la qual podreu fer el donatiu.

No és necessari tenir un compte a PayPal per realitzar el pagament ni crear-ne un. Podeu escollir la opció “INTENTARLO DE OTRO MODO” o bé “PAGO CON TARGETA DE CRÉDITO O DÉBITO”, ubicada al final de la pàgina de pagament de PayPal. Se us obrirà una plataforma de pagament de paypal on podreu posar les dades de la vostra targeta bancària (sense registrar-vos).

  *Tots els camps són obligatoris)

  Dades de la persona/empresa que realitza el donatiu

  Faig el donatiu com empresa/organitzacióFaig el donatiu com a persona física

  Adreça o seu social  Dades de contacte

  Donació

  Compartir: