Ara que ja us heu inscrit i ja heu realitzat el donatiu, només falta que ens doneu informació detallada del vostre equip. Des de l'organització us farem arribar l'enllaç al formulari perquè pugueu registrar les dades de tots els participants (cada equip té un formulari diferent de registre de participants). En cas de no rebre l'enllaç, reclameu-lo a equips@ultracleanmarathon.cat

Concretament us demanarem de cada participant: Nom i cognoms, data de naixement, DNI, telèfon de contacte i email (opcional). Ah i us preguntem que ens doneu una orientació sobre els trams que correrà cada participant, a fi de poder estimar quantes persones passaran per cada avituallament (recordeu que podeu escollir lliurement si cada corredor voleu que corri 1 o més trams, sempre respectant que hi hagi un mínim de 2 persones corrent la cursa). També us demanem si cada corredor disposa d'assegurança o no. Us ho preguntem ja que si no teniu una assegurança que us cobreixi la vostra activitat esportiva el dia de la cursa, en contractarem una per a cada corredor.

Per altre banda, us demanem qui serà el corredor responsable de l'equip, a qui ens dirigirem el dia de la cursa si hi hagués alguna informació important que cal comunicar. Des de l'organització únicament enviarem les informacions relatives de la cursa (dies previs) a la persona responsable, i aquesta les traslladarà a la resta de l'equip.

Veureu que el formulari permet anar afegint la informació de cada corredor a mesura que aneu sabent les dades de cadascú (no cal entrar tota la informació a la vegada, aquesta queda guardada i quan tornes a accedir al formulari està visible). També permet modificar la informació dels corredors (en cas d'haver de modificar alguna informació ja enviada).

No dubteu en contactar-nos en cas de dubtes amb el registre de participants (equips@ultracleanmarathon.cat).