Disponibles els vídeos de la primera trobada de la Comunitat UCM

16/10/2020

Caratula video Albert Comunitat UCM

Hola correcollidors i correcollidores!

Ja fa una setmana que vam compartir la primera trobada de la Comunitat UCM.
Recordeu que l’Albert ens va deixar 3 reptes?

  • El primer va de plogging: cada vegada que surtis a entrenar la natura, recull almenys 3 residus abandonats. I comparteix-lo etiquetant-nos a la UCM! Va de plogging, i va de comunitat!
  • El segon també va de persones: com va la creació de l’equip? Els corredors i corredores experimentats podrien voler provar una cosa nova, oi? i els que tot just comencen, que no s’espantin, els trams són 10 km…i tenen per entrenar d’aquí al juny!
  • El tercer va de compromís amb la natura: us heu anat embevent d’entitats ambientals per poder triar la vostra causa? Durant la trobada vam conèixer al Geven, a La Sínia, a Cen, a Boscos de Muntanya i a la Fundació Miranda. Després d’haver vist com tenen cura dels espais naturals, dels que tots i totes en gaudim, no us entren ganes de donar un cop de mà? Córrer la UCM per ells, és una opció, però, perquè no? i si hi anéssiu com a voluntaris i voluntàries un dia? Pot ser hi heu anat durant la Setmana de la Natura?

De fet l’Albert també va dir una cosa molt important que podeu fer per les entitats: parlar d’elles! Sigueu els seus ambaixadors i expliqueu com van salvar un dels últims trams sense urbanitzar de la costa del Penedès, com han recuperat la desembocadura del riu Gaià i les dunes a Altafulla, com rescaten boscos al Pirineu, cavalls i camins de transhumància, i els rius de muntanyes de Prades.

Us deixem aquí els vídeos de la primera trobada, així els podeu tornar a mirar, agafar notes i reenviar-los!

Aviat us explicarem una gran proposta, però encara no us podem dir res. Tic toc tic toc….

El que sí que us podem dir és la data de la pròxima trobada: serà el 26 de novembre, durant la Setmana de Prevenció de Residus. Us esperem amb els altres membres del vostre equip!

Compartir: