Inscriu-te abans del 31 de gener!

16/01/2024

Ja som a dos mesos de la cursa per la natura!
L’Ultra Clean Marathon és aquella on pots gaudir de l’esport mentre ajudes la natura.

Gaudeixes de l’exercici a l’aire lliure, dels paisatges i de la companyia de les persones del teu equip, i ajudes la natura fent plogging i corrent per un projecte de conservació de la natura que es du a terme amb una entitat ambiental a Catalunya.

Per això la inscripció de la UCM és gratuïta, però us demanem una donació solidària que va íntegrament al projecte que vosaltres trieu, amb qui us posarem en contacte i podreu visitar.

Les entitats ambientals fan una feina increïble per la conservació dels hàbitats i les espècies, i pel benestar de totes les persones i el planeta, però sovint és una feina molt poc coneguda. Et recomanem molt visitar aquests espais, tresors de natura a casa nostra que avui podem gaudir gràcies a l’esforç, i no pocs maldecaps, de les entitats ambientals.

Les pots trobar a la pàgina de Donant Ambiental, que t’enllaçarà als seus projectes.

La donació mínima és de 300 € per la cursa de 36 km, que podeu córrer o caminar en equips de 6, i de 600 € per la cursa de 60 km, en equips de 12. (És una donació amb la qual podeu gaudir dels beneficis fiscals de la Llei de Mecenatge.)

Si us inscriviu abans de final del mes de gener podeu gaudir, si ho desitgeu, un descompte del 10%

Som-hi! Apunteu ja el vostre equip!
Recordeu que podeu participar caminant o corrents, i que els trams són de 10 km.

Ep! Si vols córrer més km també pots, eh? Fins a 60! Això ja és cosa vostra, equip!

Compartir: