Presentem l’edició 2024 de l’Ultra Clean Marathon

13/02/2024

Aquest dijous 15 de febrer a les 13h tindrà lloc la presentació oficial de la 6a edició de l’Ultra Clean Marathon 2024 a Vic, Osona. Es celebrarà a l’esplanada que es troba just davant de l’edifici de l’Atlàntida, localització que coincideix amb el punt de sortida i arribada de la cursa.

La presentació està oberta al públic i s’ha convidat als mitjans. L’acte comptarà amb la presència d’Isaac Peraire, director de l’Agència de Residus de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, Marc Traserra, tècnic del Consell Esportiu d’Osona, Edurard Comerma, regidor d’Activitat Física i Esports de l’Ajuntament de Vic, Ester Coma, regidora de Mediambient de l’Ajuntament de Vic, Núria Burgada, coordinadora d’Educació de la Fundació Kilian Jornet, Irene Zendrera, directora de Transpirenaica Social Solidaria, Anna Subirana i Judit Piella, tècniques de la Xarxa per a la Conservació de la Natura.

En acabar l’acte, els ponents tindran disponibilitat per concedir entrevistes als mitjans que ho desitgin. Si ho sabeu amb antelació, preguem ens ho comuniqueu a l’adreça de correu comunicacio@ultracleanmarathon.cat , així com la confirmació de la vostra assistència a la presentació.

Us hi esperem!

Compartir: