Presentem l’UCM22 davant la platja de la Mar Bella, per on passarà la cursa

12/05/2022

Roda de Premsa de presentació de l'UCM

Dimarts 10 de maig hem presentat l’Ultra Clean Marathon en roda de premsa, al jardí del pavelló d’esports de la Mar Bella, just davant de la platja ben a la vora d’on passaran, l’11 de juny, els equips d’ecorunners.

A la presentació s’ha posat en mostra el valor col·lectiu d’aquest projecte, que uneix entitats ambientals, corredors conscienciats, empreses i administracions d’àmbits com els residus, l’acció contra el clima i l’esport.

Precisament aquestes han estat les paraules d’ Anna Barnadas,  Secretària d’Acció Climàtica de la Generalitat, que ha posat l’emfasi en la col·laboració com a un dels pilars de l’esdeveniment entre entitats, administracions, corredors i empreses,  i també en la possibilitat de ser solidaris amb les entitats, ambientals, que sense fer massa fressa, però molta endreça ajuden a conservar els espais naturals.

El corredor Enric Sangrà de l’equip Consciència pel Planeta va animar a la participació, tot recordant que la gent que corre l’Ultra Clean Marathon és gent de 10!

Tot seguit podeu recuperar la presentació.

Compartir: