Què passa al punt d’arribada de l’Ultra Clean Marathon 22?

02/06/2022

mapa Parc de la Barceloneta

Creuaran el mític i reconeixible arc de meta de fusta a la mateixa Barceloneta, els ecorunners de l’Ultra Clean Marathon. Aquest any l’arribada serà davant de la platja de Somorrostro, al Parc de la Barceloneta.

I, ja sense Covid, els esportistes no estaran sols. Perquè durant tot el dia en aquest emplaçament es parlarà de medi ambient, i se’n parlarà molt!

L’Ajuntament de Barcelona organitza l’esdeveniment “Mou-te pel Clima!”

Familiars i amics de les persones corredores i públic de la cursa estan convidats a gaudir de les diverses activitats relacionades amb el medi ambient i el clima, mentre esperem l’arribada dels ecorunners i els rebem amb tots els aplaudiments i el reconeixement que mereixen.

Quines activitats es poden fer?

Voluntariat ambiental a les platges de Barcelona.

Els residus sempre acaben al mar.

Pots sumar-te a les entitats com Surfrider, Open Arms, ICM Young Researchers, Club d’Immersió de Biologia i moltes altres per retirar residus de l’aigua o de la sorra. Dissabte 11 de juny a les 8 del matí.

Inscripcions escrivint a  centreplatja@bcn.cat, o trucant al telèfon 932 210 348 

Més info

Aprendre què és l’economia del dònut?

Escoltar la conferència de Kate Raworth i aprendre què és l’economia del dònut, el model que haurà de regir l’economia dels anys que venen.

El Cicle Transicions arriba al Parc de la Barceloneta !

Inscriu-te aquí

Voluntariat pel dinar d’aprofitament.

El malbaratament alimentari és molt més que un problema de residus; és malbaratament de recursos naturals, d’energia, d’hores de treball i una qüestió d’ètica. Amb tots els aliments que es llencen al llarg de la cadena alimentaria, es poden alimentar moltes persones. Vols veure-ho? Participa com a voluntari/a al dinar de sobrats amb la Plataforma Aprofitem els Aliments o inscriu-te per dinar.

Les dues opcions en quest enllaç

Què estan fent les entitats de Barcelona més Sostenible?

Descobreix que fan les entitats i escoles barcelonines pel clima i el mediambient i les “10 bones idees per canviar el món” que proposen enguany.

Barcelona+Sostenible és la xarxa de més de 1.800 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn.

Practica i aprèn amb els tallers de natura i medi ambient al Parc de la Barceloneta

Quina vida hi ha al mar? Quins ocells viuen a l’àrea metropolitana? Què passa amb l’aigua i com fem la mobilitat més sostenible?   Què fem amb les restes orgàniques? I amb la roba vella?

Totes activitats al Parc, mentre esperes l’arribada del teu equip!

Troba-les aquí

I sobre tot, aplaudeix les correcollidores i correcollidors en la seva gesta esportiva ambiental de més de 60 km, recollinr residus i donant el seu suport econòmic a una entitat ambiental que treballa per la conservació de la natura a Catalunya.

Com quedarà la classificació d’aquest any? Velocitat, residus i fotos ens ho diran i ho veurem a la premiació al Parc de la Barceloneta!

Compartir: