Repte Protecting Home

16/12/2020

Protecting Home cartell 2

Us convidem a començar l’any amb força: participar en la Protecting Home, de l’11 al 14 de gener, amb Albert Bosch i Alan Fortuny.

Aquesta és una proposta de trobada física per als membres de la Comunitat UCM, per córrer a la natura i per la natura, fent equip, però respectant l’autonomia i les normes de seguretat.

La Protecting Home consta de 4 etapes que recorren la Costa Brava, des de Cantallops fins a Palamós. Es pot triar de participar en tot el recorregut, a una etapa completa – de 45 a 60 km- o un tram de 20 o 14 km.

Un cop inscrites a la Protecting Home, les persones membres de la Comunitat UCM es coordinaran amb Albert Bosch i Alan Fortuny en un grup de whatsapp per planificar els moments en grup o en autonomia, segons les necessitats i possibilitats de cada grup.

La Protecting Home i l’Ultra Clean Marathon coincidim en l’amor per l’esport i el compromís amb la natura, i les dues som iniciatives esportives solidàries amb la natura.

Per això estem segures que començar l’any amb el repte de la cursa que recull fons pels Boscos Madurs i la protecció de la Costa Brava és una bona preparació per a l’UCM.

Reserva’t la data i apunta’t aquí!

Compartir: