Trobada #ComunitatUCM dimarts 24 de novembre durant la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

04/11/2020

Webinar 2 Comunitat UCM

Dimarts 24 estarem en plena Setmana Europea de Prevenció de Residus, i la #comunitatUCM ens trobem per aprofundir sobre aquesta problemàtica tan propera amb la nostra cursa, i conèixer entitats ambientals que s’hi dediquen. 

Parlarem, amb l’Agència de Residus, sobre els residus invisibles, que són el tema central de la Setmana d’enguany. Klassmark ens parlarà d’estratègies per fer les curses més sostenibles, i després les entitats ens explicaran com afronten la seva tasca pel medi ambient, i en particular els seus projectes contra els residus. 

Serà un Pecha Kucha de presentacions breus, on podreu conèixer Graëllsia, entitat de conservació que ha treballat la temàtica de residus a les terres de l’Ebre, l’Associació de Naturalista de Girona, els “Natus”,  que treballen la conservació i la defensa del territori també han treballat la problemàtica dels residus, sobretot als rius.

Coneixem una entitat que va néixer des del món del surf, preocupats per la presència de plàstics al mar, i que avui mobilitza milers de voluntaris i voluntàries , Surfrider.  La Fundació Ent ataca els residus des de l’origen, analitzant-los i proposant alternatives. Com Posidonia Green Project, que treballa la conscienciació sobre els residus amb l’art, i promou canvis socials per afrontar la problemàtica. 

5 oportunitats per conèixer entitats implicades en la lluita contra els residus, i , perquè no, triar córrer per una de elles!


Ah! i no oblidarem els nous reptes per les següents setmanes. 

Connecta ara amb la COMUNITAT UCM!

Compartim la passió per l’esport i el compromís amb la natura, amb persones que, com tu, creiem que l’esport pot ser solidària amb el medi ambient. 

Dimarts 24 de novembre, a les 18.30 h, segona trobada online de la Comunitat UCM.

Inscriu-te en aquest enllaç o escriu-nos a a info@ultracleanmarathon.cat .

CONNEXIÓ ZOOM

https://zoom.us/j/93610727447?pwd=c0I3WVhEejczWHZXZ0NyMGhsVVF0QT09


Compartir: