Wikiloc se suma al plogging

19/02/2021

wikiloc logo

La famosa aplicació per compartir rutes a l’aire lliure georeferenciades ha incorporat els itineraris de plogging als seus menús.

Això suposa una eina més per a quan planifiquem una sortida o un entrenament.

Per a l’organització gironina que compta amb milions d’usuaris a tot ell món, el plogging, més que una activitat o un gest, és un gran exemple.

Destaquen que pujar una de les nostres activitats de plogging a Wikiloc vol dir connectar amb una comunitat de més de 7 milions de persones que podran veure les teves rutes, descripcions i fotos on observar la quantitat d’escombraries i deixalles recollides o el progrés de la zona en la qual has utilitzat el plogging com la millor eina per retornar a l’entorn seu aspecte original.

Ens alegrem d’aquesta iniciativa. I de que Wikiloc també recordi que el millor moment per iniciar un nou repte és ara mateix i animi a fer-se plogger!

A nosaltres ens agrada dir que som correcollidors i correcollidores, ja ho sabeu, però estem plenament d’acord en que, per què esperar?

Com Wikiloc, pensem que els teus actes i els teus moments de plogging seran una inspiració i una referència per a les persones que t’envolten. Com més siguem, més serem capaços de fer i de millorar. Fes-te plogger, …o correcollidor/a.!

I pensa en el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, dia de l’Ultra Clean Marathon!


Compartir: