Uneix-te ara a la Comunitat UCM

28/09/2020

Comunitat UCM_entrena amb nosaltres

Podem assegurar-te que el Día Mundial del Medi Ambient del 2021 serà especial, per la natura i per tu.

Perquè la pandèmia ha fet aflorar, des dels més variats angles, com de vinculats estem amb la natura. De fet aquesta expressió és incorrecta, la correcta és dir que som natura. Per això, tal com declara el darrer informe de l’ONU, protegir la biodiversitat és protegir a la humanitat. Perquè Som Natura.

Estem convençuts que el 5 de juny de 2021 serà una efemèride especialment sentida.

Així que tenim una proposta per tu.

El Dia Mundial del Medi Ambient es correrà a Catalunya l’Ultra Clean Marathon. Com ja saps, és una cursa esportiva, que es corre a la natura, i es corre per la natura. Perquè qui hi participa també recull residus, aprèn de medi ambient, i ajuda a sostenir projectes de les ONG ambientals que treballen al nostre bonic però castigat territori.

Et proposem unir-te ara a la UCM, i entrenar amb la COMUNITAT UCM. La comunitat formada per esportistes de tots els nivells que comparteixen els valors de l’acció, la responsabilitat i la solidaritat. Que gaudeixen de l’esport i ajuden la natura

Perquè ho has de fer?

  • Per unir la teva passió per l’esport i per la natura en una comunitat compromesa que es diverteix i protegeix el medi ambient: persones esportistes, voluntariat ambiental, entitats, empreses, administracions i tothom que ho desitgi pot sumar-se a la comunitat de persones actives, compromeses, responsables i solidàries amb el medi ambient.
  • Perquè gaudiràs d’un itinerari formatiu en línia que inclou un pla d’entrenament esportiu, coaching motivacional, i formació ambiental.
  • Perquè planificaràs la teva cursa amb temps: kilómetres, equip, alimentació…
  • Perquè coneixeràs de ben a prop l’entitat ambiental per la qual corres.
  • Perquè augmentes les oportunitats per aconseguir els fons per a la inscripció donació.

A partir del 28 de setembre, inscriu-te amb la Comunitat UCM, sense cap cost.

Dimarts 6 d’octubre, a les 18 h, durant la Setmana de la Natura, ens connectem a la primera sessió d’entrenament, amb Albert Bosch i les entitats ambientals dedicades la biodiversitat.

Dimarts 24 de novembre, les 18.30h, durant la Setmana de Prevenció de Residus, connectem per parlar de residus invisibes, curses sostenibles, i conèixer entitats implicades en la lluita contra els residus.

Dimecres 24 de febrer a les 18 h ens trobem per parlar d’esport sostenible amb Klassmark i amb les entitats ambientals.

Córrer per la natura és el que ens mou, i ho volem fer amb tu.
Uneix-te ara!

Inscriu-te en aquest enllaç o escriu a info@ultracleanmarathon.cat.

UCM_webinar 1_portada_
UCM_webinar 1_portada_

Compartir: