Activitats paral·leles

Córrer no és el teu fort però tens ganes de gaudir de l’ambient de l’UCM? Pots participar en les següents activitats paral·leles, són ideals per als més menuts! Aquestes activitats estaran disponibles d’11.00 a 13.30 h. Hi podràs trobar:

  1. Escapem dels plàstics (escape room)
  2. L’inflable per reciclar saltant!

PARTICIPA-HI!

Escapem dels plàstics

Es tracta d’un escape room on es desenvoluparà una senzilla activitat basada en la idea d’escapar d’un espai en un temps determinat en un temps determinat, després de superar una sèrie de proves que estaran contingudes en una maleta. Aquesta activitat vol sensibilitzar sobre la contaminació dels plàstics amb la degradació dels sistemes ecològics, al mateix temps afectant a tot el conjunt de la cadena tròfica, incloent-hi els humans.

L’activitat té una durada aproximada de 30 minuts i està recomanada per a infants a partir de 10 i 12 anys. En el cas dels infants de 10 anys, en el seu equip és necessari que hi hagi un adult.

L’inflable per reciclar saltant!

Conscients de la necessitat d’informar i educar ambientalment els ciutadans, l’Agència de Residus de Catalunya posa a disposició aquest element inflable gegant que fomenta la recollida selectiva. És un joc on els infants, tot saltant, hauran d’escollir a quin contenidor inflable ha d’anar la replica de residus que serà entregat a la canalla a l’inici de l’activitat.

Compartir: